Skip to content
Esti aici: Birouri arrow Inchirieri spatii birouri Dorobanti

Oferte speciale

 
 
 
  • Pentru a vizualiza ofertele cu inchirieri spatii birouri Dorobanti accesati link-ul Inchirieri birouri Dorobanti. Va oferim mai jos o scurta descriere a zonei Dorobanti si Dorobanti Capitale, precum si avantajele pe care le ofera aceasta: Zona Dorobanti incepe din Calea Dorobanti intersectie cu Stefan cel Mare si tine pana la piata Charles de Gaulle strabatand zona Televiziune; cuprinde strazile cu nume de capitale (de aici si denumirea de Dorobanti - Capitale) - Paris, Roma, Londra, Oslo, Praga, Berna, Sofia, Venezuela, Madrid, Brazilia etc. Cuprinde si Piata Dorobanti, precum si zona adiacenta acesteia cu strazile aferente - Bitolia, Tudor Stefan, Stefan Negulescu, Amman, Radu Beller. Constructiile predominante din zona Dorobanti sunt vilele ridicate dupa perioada interbelica; avem si blocuri construite in perioada comunista dar si cladiri noi, atat pentru sectorul rezidential si comercial cat si pentru birouri, in special in zona strazilor Putul lui Zamfir, Constantin Aricescu. In zona gasim colegii, gradinite, scoli, banci, magazine bio, restaurante, sali de sport etc.
    =========================================================================================================== Pentru a vizualiza ofertele cu inchirieri spatii birouri Piata Victoriei va rugam sa accesati link-ul: Inchirieri birouri Piata Victoriei Va prezentam in mai jos o scurta descriere a zonei Piata Victoriei din Bucuresti, precum si avantajele pe care le prezinta aceasta. Piata Victoriei este cunoscuta ca o zona de business, aici fiind prezente sediile unor firme de prestigiu, atat din Romania cat si din afara. In zona exista cateva cladiri de birouri cunoscute, gen America House, Europe House, Bucharest Tower Centre, dar exista si apartamente de bloc care se inchiriaza pentru activitati de birouri si sedii de firme. Majoritatea acestor blocuri au fost construite intre anii 1988 - 1994, sunt situate la maxim 3 minute de statia de metrou Piata Victoriei (legatura intre magistrale) si asociatiile de proprietari isi dau acordul pentru functionarea firmelor atat ca punct de lucru cat si pentru sediu social. In Piata Victoriei locurile de parcare nu mai reprezinta o problema, intrucat parcarea situata in centrul pietei - de exemplu - a reintrat in subordinea Primariei Capitalei si se pot inchiria acolo locuri de parcare contra sumei de 1,5 lei/ora. Nu este singura parcare din zona care functioneaza asa, mai sunt cele de la intrarea pe Bd. Titulescu, la intrarea pe Calea Victoriei stanga - dreapta etc. Sa nu uitam insa de metrou si de celelalte mijloace de transport in comun care au deasemenea statie aici in Piata Victoriei si care fac legatura cu centrul, sudul si nordul Capitalei.
    Ofertele noastre includ inchirieri spatii de birouri in apartamente, vile sau cladiri de birouri, acestea nefiind clasificate pe categorii. Birourile in apartamente sunt situate in marea lor majoritate in blocurile din Piata Victoriei initial construite ca locuinte. Dupa revolutie insa proprietarii au decis ca acestea sa fie transformate in spatii pentru firme si asa au ramas pana astazi. Se pot inscrie aici atat sedii sociale cat si puncte de lucru. ===========================================================================================================================================   Pentru a vizualiza anunturile cu birouri de inchiriat Unirii va rugam sa accesati link-ul Inchirieri spatii birouri Unirii   In cazul in care nu gasiti oferta care vi se potriveste, va rugam sa ne contactati. ============================================================================================================   Pentru a vizualiza ofertele cu inchirieri spatii birouri Universitate accesati link-ul Inchirieri birouri Universitate. ============================================================================================================ Inchirieri spatii birouri Bucuresti: anunturi cu spatii birouri de inchiriat in Bucuresti. Oferte in zonele: Universitate, Romana, Piata Victoriei, Titulescu, 1 Mai, Dorobanti, Televiziune, Primaverii, Aviatorilor, Polona, Lascar Catargiu, Caderea Bastiliei, Banu Manta, Domenii, Grivita, Capitale, Iancu de Hunedoara. Cautari: inchirieri birouri dorobanti, inchirieri birouri piata victoriei, spatii birouri romana, inchiriere spatii domenii, vile casin, spatiu stradal, parter, activitati birou, agentii de turism, spatiu birouri Dorobanti, anunturi imobiliare, rentabil, cabinet notarial, trafic, apropiere metrou, mijloace de transport, autobuz, tramvai, cladiri, centre de afaceri, imobiliare birou, anunturi, agentii, bucuresti, magheru, balcescu, 1 mai, dacia, coloane, comerciale, vad, auto, pietonal, vizibilitate, apartamente, etaj inferior, panorama, terasa, balcon, amenajat, termoizolat, fara bulina, fara risc seismic, rezistenta la cutremur, zugravit, amenajat, izolat, reabilitat, consolidat, 2 lifturi, lift, mobila, bloc, vila, casa, pod, mansarda, arhitecti, notariate, farmacii, zona, distanta, lahovari, gradina icoanei, batistei, universitate, intercontinental, restaurant, clinica, mobilate, nemobilate, bucatarie, incaperi, trei, doua, alarma, securitate, sistem, retea, internet, cablu, telefon, tamplarie, utilat, inchirieri spatii birouri piata victoriei, birou victoriei, spatii dorobanti, calea victoriei.
    ***************************************************************************************************************************** Utile: spatii birouri inchirieri birouri birouri de inchiriat
    inchiriere spatiu birouri birouri dorobanti inchiriere birouri victoriei